A TELECONT 2000 Kft. jogelődjével a Telcont Bt-vel 1990 óta áll a társaságok, önkormányzatok  és magánszemélyek távközlési ügyeiknek (kábel tv, internet szerelés-üzemeltetés, telefon hálózatok építése-szerelése) szolgálatára magas színvonalú, teljes körű, komplex intézésében.

Jelenlegi létszámunk 12 fő szakirányú végzettséggel rendelkezik, évtizedes szakmai gyakorlati háttérrel. Vezető munkatársaink mellett technikusok, műszerészek, telefonszerelők, és villanyszerelők látják el ezt a feladatot.

Biztosított a megfelelő technikai háttér, úgy mint járművek, gépi berendezések (ütvefúrók, vésőgépek, oszlopfúró, , akkumulátoros fúrók, agregátorok, optikai hegesztő, stb), különféle mérő,- és ellenőrző műszerek, kábel tv-s jelmérő műszerek (SDA-4040D, TELEMANN-1215-ös Return Path Generátor, OTDR műszer) és egyéb a szakmában használatos eszközök.

Telephelyünk és ügyfélszolgálatunk Miskolcon, a Vasgyári út 25 szám alatt található.

Társaságunk 1990-től 30 településen épített, saját illetve önkormányzati tulajdonba kábeltelevíziós rendszereket.

Jelenleg 22 rendszert üzemeltetünk, (19 saját, 3 közös tulajdonú) közel 3000 ezer előfizetővel.

Cégünk megbízható Kábeltelevízió rendszerével kíván szórakozást nyújtani előfizetői részére.

Kábeltelevíziós hálózatunk egy része több települést átfogó hálózatból áll, melyen akár digitális minőségben is élvezhetőek a televízió csatornák. Digitális minőségben több, mint száz csatorna közül válogathatnak az előfizetők, sőt 25 csatorna HD minőségben is nézhető Kistokaj, Berzék, Sajólád, Sajóhídvég és Köröm településeken!
Ugyanezen településeken szélessávú internet szolgáltatást nyújtunk az előfizetőink részére, akik a kezdő (1Mbit/s) sebességű csomagtól a prémium (20Mbit/s) csomagig választhatnak.

Bővebb információt és település listát a megfelelő menüpontra kattintva érhetnek el!

Cégadatok

Telecont 2000 Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  • Cégjegyzékszám: 05-09-006501
  • Adószám: 11583451-2-05